logo knrm
Slider

Bestellen voor KNRM vrijwilligers

KNRM-promotiemateriaal bestellen
Op deze bestelwebsite kun je promotiemateriaal voor de KNRM bestellen. Denk hierbij aan folders, posters, wimpels, een promotietent, stoepbord, maar ook gepersonaliseerde visitekaartjes of flyers voor vrijwilligerswerving.

KNRM-kleding nabestellen
Naast promotiemateriaal en drukwerk is ook kleding uit de KNRM-kledinglijn voor vrijwilligers te bestellen.

Kleding van vrijwilligers binnen de KNRM wordt automatisch verstrekt bij indiensttreding. Wanneer kleding beschadigd raakt of verwassen is, kan deze kleding vervangen worden.
De secretaris van het reddingstation is gemachtigd deze kleding te bestellen. Het is aan de secretaris (of zijn of haar gemachtigde) om te beslissen of vervanging noodzakelijk is. De kosten voor vervanging zijn voor rekening KNRM.

KNRM-kleding privé bestellen
Op verzoek van vrijwilligers van de KNRM is het mogelijk om naast de door de KNRM verstrekte kleding extra kleding te bestellen. Dit wordt gezien als extra aanvullende privé bestellingen.

Deze bestellingen kunnen door de secretaris (of zijn of haar gemachtigde) worden gedaan.

De kosten voor een privébestelling worden tussen de vrijwilliger en het reddingstation afgerekend. Na ontvangst van de betaling op de stationsrekening wordt de order door de secretaris op deze website ingevoerd.  

Levertijd kleding en promotiemateriaal
Iedere bestelling die via de website wordt ingevoerd, wordt eerst door kantoor gecontroleerd zodat eventuele onjuistheden eruit gehaald worden.
De uitlevering van de kleding vindt plaats via het stationsvak, houd er rekening mee dat de maximale levertijd twee maanden is.

Bestellingen voor promotiemateriaal en drukwerk worden deels via het stationsvak verstuurd, en deels via de post omdat het dan rechtstreeks van de drukker of leverancier wordt opgestuurd.
Houd rekening met een levertijd van drie weken voor wat betreft de promotiemateriaal en drukwerk dat via het stationsvak worden verstuurd.

Inloggen


Please publish modules in offcanvas position.